Acasa  Despre noi  Galerie  Clienti  Certificari  Contact

       S.C. COSTIUI  S.R.L. Simleu Silvaniei                                                                     Romana Romana    English  English

          Mai mult despre produsele noastre
       
Teava ebos pentru mufe provine de la furnizori prestigiosi de teava fara sudura, care detin licente API pentru fabricatia de tevi. Personalul tehnic si operatorii de productie si control, cu o vasta experienta si avind toate calificarile necesare, asigura realizarea produselor in conditii de munca exceptionale, utilizand echipamente de productie si inspectie avansate. Dupa filetare si inspectia filetului, mufele sunt fosfatate si apoi filetul este acoperit cu un strat de ulei special, pentru a preveni aparitia ruginei pe filet, in cazul pastrarii mai indelungate a mufelor inainte de utilizare. Livrarea mufelor este intotdeauna prompta, respectand cu strictete termenul de livrare.

Compania produce si piese si subansamble frezate, piese de schimb si matrite pentru turnare materiale plastice, matrite pentru piese de mobilier din lemn si furnir presat. Produsele sunt executate conform specificatiilor clientului, standardelor si normelor aplicabile.

Sistemul de management al calitatii este certificat ISO 9001 si API Q1 si este periodic verificat si evaluat de organisme internationale de certificare.

   Acasa   Despre Noi   Galerie   Clienti   Certificari   Contact