Acasa  Despre noi  Galerie  Clienti  Certificari  Contact

       S.C. COSTIUI  S.R.L. Simleu Silvaniei                                                                     Romana Romana    English  English

    Cei mai importanti clienti ai nostri sunt:

    TENARIS SILCOTUB SA
   
OMV PETROM SA
    MICHELIN ROMANIA SA

Satisfactia clientului este unul din factorii cheie pentru succesul unei companii.
Informatiile obtinute prin monitorizarea si masurarea satisfactiei clientului pot ajuta la identificarea oportunitatilor pentru dezvoltarea si imbunatatirea strategiilor companiei, a produselor, proceselor si caracteristicilor care sunt dorite si apreciate in mod deosebit de catre clienti. Aceste imbunatatiri pot intari increderea clientilor in capacitatea companiei de a le indeplini cerintele si asteptarile si se materializeaza atat in beneficii comerciale cat si in beneficii de imagine a companiei.


Cunoasterea si evaluarea continua a gradului de satisfactie a clientilor privind indeplinirea cerintelor si asteptarilor lor, este in centrul atentiei conducerii companiei. Analiza evoluti
ei gradului de satisfactie a clientilor este parte integranta a analizei  periodice  a sistemului de calitate, efectuata de conducerea companiei.

Obiectivul nostru prioritar este acela de a oferi cele mai bune servicii partenerilor nostri, adaptate in permanenta nevoilor clientilor.
Ne propunem realizarea acestui obiectiv prin castigarea increderii fiecarui client in parte, facand dovada calitatii serviciilor noastre.
Politica firmei noastre are la baza o orientare reala si totala spre client.
Principalele noastre atu-uri sunt:
- Etica in afaceri
- Integritate
- Siguranta
- Responsabilite
- Orientare catre client
- Profesionalism
- Punctualitate
                      Acasa   Despre noi   Galerie   Clienti   Certificari   Contact